Akmağara İlkokulu
Akmağara Mahallesi EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

VİZYON

yarınlarımızın çağdaş Türkiye’sinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimizi, otoriter ve dayatmacı bir eğitim anlayışından uzak, özgürlükçü, sevecen ve güler yüzlü bir eğitim ortamında haklarını ve sorumluluklarını bilen, Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş ve onlara içten bağlı, ülkesini seven ve onunla gurur duyan; sanata, edebiyata, spora, kültürel çalışmalara, çevreye ve çevre sorunlarına duyarlı, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünceyi kendisine rehber edinmiş, soran, sorgulayan, araştıran, inceleyen ve bütün bunların sonucu olarak yaratıcılığı ve özgüveni gelişmiş iyi bir insan, iyi bir yurttaş olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin velilerimizin ve yurdumuzun gereksinim duyduğu bilgi ve becerileri sağlayarak yarına hazırlanmalarına yardımcı olmak, öğrencilerimizde bir üst eğitim kurumuna hazırlanacaklara elden geleni yapmaktır.

soba

Uydu İnternet (VSAT)

okulumuzun il merkezine uzaklığı 75 km´dir.